Asculta Radio Omega Live!

Nunta anului la Târgu Jiu

Nunta lui Catalin Maruta cu Andra

Nunta lui Catalin Maruta cu Andra

După ce s-au cununat civil, acum o săptămână, la Bucureşti, Andra şi Cătălin Măruţă au ales să facă nunta la Târgu Jiu, oraşul de baştină al lui mirelui. Alături de rude şi prieteni, Andra şi Cătălin şi-au pus pirostriile şi şi-au jurat iubire la Biserica Sfinţii Apostoli “Petru şi Pavel”, aflată pe Calea Eroilor, parte componentă a Ansamblului Sculptural “Constantin Brâncuşi”. Andra a îmbrăcat rochia albă de mireasă chiar în ziua în care şi-a sărbătorit cea de-a 22-a aniversare. La intrare în biserica din Târgu Jiu, Andra a mărturisit că fost cea mai frumoasă zi din viaţa.

Chiar dacă masa şi dansul s-au organizat pe insuliţa de pe Jiu într-un cadru modern combinat cu elemente de basm, făclii aprinse de-a lungul podului care face legătura între insulă şi Parcul Central, cântăreaţa a ţinut să respecte şi din tradiţiile populare. Niculina Stoican i-a cântat “Ia-ţi mireasă ziua bună”, iar Andra a jucat alături de Marius Moga, cavalerul de onoare. Ajunşi cu alaiul de nuntă la Biserica Sfinţii Apostoli “Petru şi Pavel”, Andra şi Cătălin Măruţă abia au putut să iasă din maşini, din cauza mulţumii curioase care a dat năvală.

Cătălin, fiul judecătorului Constantin Măruţă, abia ce a reuşit să-şi recapete soţia, din mulţime. În momentul în care, cuplul proaspăt căsători, Andra şi Cătălin, a ieşit din biserică, mulţimea l-a ovaţionat. După oficierea cununiei religioase, de către patru preoţi,  Andra şi Cătălin s-au fotografiat sub Poarta Sărutului cu invitaţii, familiile, dar şi cu localnicii veniţi să îi vadă pe proaspeţii căsătoriţi. După fotografiere,  mirii şi invitaţii s-au îndreptat spre insuliţa de pe râul Jiu, al cărei pod vechi era împodobit cu flori şi făclii aprinse, dar şi cu un covor roşu. Nunţaşii au început să sosească în număr mai mare la corturile de pe insuliţă după ora 20.00. Accesul pe insuliţa de pe Jiu a fost restricţionat, pe listele oamenilor de ordine, de la intrare, fiind înscrise numele a peste 800 de invitaţi, cântăreţi, actori, oameni de afaceri, şefi de instituţii locale şi magistraţi. Nu au scăpat de bliţul aparatelor de fotografiat vedetele din showbiz şi mass-media. Cuplul Adriana şi Silviu Prigoană le-a urat tinerilor proaspăt căsătoriţi mulţi copii sănătoşi. Din lumea VIP-urilor venite la nunta Andrei cu Măruţă nu a lipsit nici Mădălina Manole cu logodnicul ei, care au anunţat că şi ei se gândescu să-şi pună pirostriile.

Din judeţul nostru au participat la nunta anului, de la Târgu Jiu, aproape toţi şefii de instituţii publice şi private, dar şi politicieni ca Victor şi Daciana Ponta şi Dan Ilie Morega. Liberalul a fost impresionat de grandoarea evenimentului şi maia les de amenajarea inedită a insuliţei de pe Jiu. Primarul Târgu Jiului, Florin Cârciumaru şi soţia, au ajuns la petrecere printre primii invitaţi. Petrecerea căsătoriei Andrei cu Cătălin Măruţă a durat până la şapte dimineaţa, iar numărul invitaţilor a depăşit cifra 800. Mirii vor pleca în luna de miere în Tenerife.

1 comentariu. »

  1. Mi-a placut foarte mult reportajul cu melodia Andrei pe fundal. Felicitari !

Lasa un comentariu