Asculta Radio Omega Live!

Primarul comunei Stejari, omagiu la mormântul lui Nicolae Ceaușescu

Primarul din Stejari, Robert Păiuși, îl comemorează, astăzi, pe Nicolae Ceaușescu. Fostul dictator ar fi împlinit 99 de ani, iar edilul din Stejari a postat pe o pagină de socializare o fotografie cu el la mormântul lui Ceaușescu însoțită de mesajul: „Tovarășului Președinte Nicolae Ceaușescu îi aduc un mic omagiu, de a-l comemora în ochii celor care cred că azi cu siguranță îl regretă și sper să pot ajunge și anul acesta la el, ca în anii anteriori. Robert Păiuși, edilul comunei Stejari susține că, în ultimii ani, pe 26 ianuarie, de ziua de naștere a lui Nicolae Ceușescu îi aduce acestuia un omagiu, în semn de apreciere pentru ceea ce fostul dictator a realizat pentru România. Deși recunoaște că nu a prins prea mult din epoca de aur tânărul edil, în vârstă de 31 de ani spune că își amintește că atunci oamenii o duceau mult mai bine decât acum. Păiuși se declară revoltat că, odată cu dispariția fostului președinte, cei care l-au urmat și-a dovedit incompetența în a crea locuri de muncă pentru a le oferi românilor un trai mai bun.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


Pe pagina sa de socializare, primarul comunei Stejari, Robert Păiuși a primit de la cunoscuți și prieteni mesaje de felicitări și aprecieri pentru gestul său de a-l comemora pe Nicolae Ceaușescu.

1 comentariu. »

  1. CINE ISI FACE POMANA CU DRACUL,IL PLANGE SAU II PARE RAU DUPA EL SA NU AIBA NICI O GRIJA CA-L VA URMA ACOLO UNDE ESTE EL….SI ANUME IN IAD!

Lasa un comentariu