Asculta Radio Omega Live!

Cinci edili, convocați de Carciumaru, Weber și Popescu

Parlamentarii PSD Gorj, dar și Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Județean Gorj, s-au întâlnit în municipiul Motru pentru a discuta despre problemele pe care le au toți aleșii locali din acea zonă. La această ședință de lucru au participat primarii localităților Glogova, Samarinești, Văgiulești, Cătunele, conducerea Primăriei Motru, dar și consilierul județean Dorin Hanu. S-a vorbit despre prioritățile pe care le are fiecare edil în comunitatea pe care o conduce, problemele cu care se confruntă și s-au propus o serie de modificări la o parte a legilor aflate în vigoare. “Este o primă ședință de lucru, este un început bun, am și reușit să strângem o serie de probleme, pe care încercăm să le rezolvăm. Vom ajunge în tot județul și vom discuta cu toți primarii, indiferent de culoarea politică. Important este să facem front comun și să ajutăm la deblocarea anumitor probleme, dar să și contribuim la dezvoltarea Gorjului”, a declarat Florin Cârciumaru, senator PSD.

Și pentru că s-a ajuns într-o zonă minieră, la discuții au fost invitați și liderii de sindicat, care au vorbit despre necesitatea extinderii fronturilor din zona Motru și aplicarea Legii nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică. De asemenea, s-a solicitat stabilitate în actul de management al Complexului Energetic Oltenia și al carierelor subordonate, iar edilii doresc refacerea drumurilor și podețelor, acolo unde s-a haldat.

“Cunosc foarte bine Legea 255/2010, știu ce probleme au fost acolo. Este important pentru noi toți să lărgim perimetrul de lucru, excavatoarele să nu fie blocate, iar Cariera Roșiuța să beneficieze de prevederile acestei legi.”, a declarat Mihai Weber, deputat PSD Gorj. Garanția pe care Partidul Social Democrat Gorj o dă, este aceea că parlamentarii, împreună cu administrația județeană, vor face front comun pentru ca Gorjul să fie un județ prosper.

Biroul de presă al PSD GORJ

1 comentariu. »

  1. […] Cinci edili, convocați de Carciumaru, Weber și Popescu […]

Lasa un comentariu