Asculta Radio Omega Live!

Etapă cu dueluri interesante în Campionatul Dolce Vita!

Etapa cu numărul 12 din Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita se anunță una extrem de interesantă. ISU Gorj – Dream Team și Peppy Dolce Vita – Farmacia Victoria sunt capetele de afiș ale etapei.
Week-end-ul fotbalistic din Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu debutează, ca de obicei, cu Campionatul Primăriilor din județul Gorj. Sub organizarea Asociației Club Sportiv Minifotbal Gorj au loc 6 meciuri, sâmbătă începând cu ora 11:00. Duelul de urmărit este cel pentru titlul de campioană între Primăria Telești și Primăria Motru. Cei de la Telești au un avans de două puncte în clasament față de Motru așa că orice pas greșit îi poate costa scump. În această etapă, Primăria Telești întâlnește Primăria Negomir în timp ce Primăria Motru se duelează cu Primăria Mușetești. Interesantă de urmărit este și lupta pentru locul 3 în clasament între Primăria Bălești și Primăria Fărcășești. Cele două echipe mai au șanse matematice și la titlul de campioană și trebuie să tragă tare până la finalul competiției pentru a acumula puncte.
Program, Campionat Primării, etapa 14, sâmbătă:
Ora 11:00 Primaria Albeni – Primaria Tg-Carbunesti
12:00 Primaria Balesti – Primaria Balanesti
13:00 Primaria Turburea – Primaria Godinesti
14:00 Primaria Negomir – Primaria Telesti
15:00 Rosia de Amaradia – Primaria Farcasesti
16:00 Primaria Motru – Primaria Musetesti
Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita, competiția regină, programează meciuri echilibrate și interesante în etapa cu numărul 12. Liderul Dream Team trebuie să-și apere primul loc în meciul cu echipa de pe locul 3, ISU Gorj, în timp ce principala urmăritoare a celor de la Dream Team, Peppy Dolce Vita, are un test foarte puternic în compania unei echipe aflate în urcare în clasament, Farmacia Victoria. Doar două puncte le despart în clasament pe Dream Team și Peppy Dolce Vita așa că cele două echipe nu-și permit pași greșiți dacă vor să continue să lupte pentru titlul de campioană.
Program, Campionat Minifotbal Dolce Vita, etapa 12, sâmbătă:
Ora 17:00 Ecologiștii Târgu-Jiu – Karma Târgu-Jiu
18:00 ISU Gorj – Dream Team
19:00 Real Târgu-Jiu – Minprest Rovinari
20:00 Primăria Rovinari – Primăria Bîlteni
21:00 Peppy Dolce Vita – Farmacia Victoria
Duminică sunt programate jocurile etapei a 10-a din Campionatul Firmelor și Insituțiilor Publice din Gorj. Liderul PROFI întâlnește ultima clasată, MACOFIL, și are șansa de a bifa a 10-a victorie din acest sezon. Etapa programează și două meciuri echilibrate și care au conotație în stabilirea podiumului la final de sezon. I.J.J. Gorj (locul 2) întâlnește CARREFOUR (locul 5) în timp ce ENGIE (locul 4) joacă împotriva celor de la I.P.J. Gorj (locul 2).
Program, Campionat Firme și Instituții Publice, etapa 10, duminică:
Ora 15:00 MEDIA GORJ – ARTEGO
16:00 PROFI – MACOFIL
17:00 I.J.J. GORJ – CARREFOUR
18:00 ENGIE – I.P.J. GORJ

1 comentariu. »

  1. […] Etapă cu dueluri interesante în Campionatul Dolce Vita! […]

Lasa un comentariu