Asculta Radio Omega Live!

Daviţoiu nu-l susţine pe Romanescu, dar nici nu are un candidat al PMP pentru Primăria Târgu Jiu

Nicolae Daviţoiu, preşedintele Partidului Mişcarea Populară Gorj, nu-l vrea sub nicio formă pe liberalul Marcel Romanescu drept candidat unic al Dreptei la alegerile parţiale de la Primăria Târgu Jiu. După ce Robert Bugă de la PRU a anunţat că nu va candida pentru acest tip de alegeri, Nicolae Daviţoiu a declarat că sondajul va fi oricum organizat, în ciuda faptului că, în acest moment, singurii candidaţi cerţi sunt social-democratul Aurel Popescu şi liberalul Marcel Romanescu. Chiar şi în aceste condiţii, Nicolae Daviţoiu anunţă că PMP Gorj îşi va desemna propriul candidat pentru postul de primar de la Târgu Jiu şi să nu-l susţină pe cel al liberalilor.

Nicolae Daviţoiu de la PMP Gorj neagă faptul că partidul ar duce lipsă de candidaţi şi spune că motivul pentru care nu a fost avansat până acum niciun nume pentru Primăria Târgu Jiu este legat de faptul că Guvernul nu a stabilit o dată certă la care vor avea loc alegerile parţiale.

1 comentariu. »

  1. Davitoiu stie ca Mowrega, Rowmanescu, Manta, plus un personaj suspect din fostul CENTROCOOP, atasati trup si suflet “valorilor” socialiste, au fost la A. Musetescu, seful CSOP si au falsificat sondajul prin care Romanescu sa fie creditat cu 18% potential de vot la Tg-Jiu (nu 30% cum sustin cu nerusinare). Toata mascarada cu sondajele PNL-ului si candidatura lui Romanescu, este facuta DOAR CA SA SUSTINA CANDIDATUL PSD. Vilceanu, “fratele” lui Romanescu, este complice, pt ca prima iubire (TSD) nu se uita niciodata…. Votati dreapta comunista!

Lasa un comentariu