Asculta Radio Omega Live!

Cârciumaru a primit asigurări de la ministrul Culturii că vor fi alocate fonduri pentru înfiinţarea muzeului Brâncuși, dar și pentru restaurarea Mausoleului Ecaterinei Teodoroiu

Cârciumaru a primit asigurări de la ministrul Culturii că vor fi alocate fonduri pentru înfiinţarea Muzeului Brâncuşi, dar şi pentru reparaţii la Coloana Infinitului şi operele de piatră.

Senatorul Florin Cârciumaru apreciază intenţia lui Ionuţ Vulpescu, ministrul Culturii de a sprijini înfiinţarea Muzeului Brâncuşi la Târgu-Jiu. Cârciumaru susţine că a discutat personal cu oficialul de la Bucureşti pentru materializarea acestui proiect, însă susţine că locaţia în care va funcţiona acest muzeu este strict apanajul Ministerului Culturii, acesta urmând să fie amenajat fie la Casa Gănescu, fie în incinta Muzeului de Artă din Târgu-Jiu.

De asemenea, senatorul Florin Cârciumaru susţine că a primit asigurări de la ministrul Culturii că autorităţile locale vor primi fonduri pentru reparaţii la Mausoleul Ecaterinei Teodoroiu. În cadrul vizitei oficiale de la Târgu-Jiu, ministrul Culturii, Ionuţ Vulpescu a promis că va sprijini municipalitatea şi în ceea ce priveşte reparaţiile de la Coloana Infinitului, dar şi cele de la operele de piatră din Parcul Central.

1 comentariu. »

  1. […] Cârciumaru a primit asigurări de la ministrul Culturii că vor fi alocate fonduri pentru înfiinţ… […]

Lasa un comentariu