Asculta Radio Omega Live!

Şeful judeţului cere anchetă la SJU Târgu-Jiu, după ce o mămică a lansat mai multe acuzaţii la adresa medicilor

Şeful judeţului, Cosmin Popescu a solicitat conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu să demareze o anchetă internă în cadrul unităţii medicale, după ce o mămică a lansat mai multe acuzaţii la adresa medicilor.
Femeia a descris pe o pagină de socializare momentele cumplite prin care a trecut, după ce fetiţa sa, de doar câteva luni, a fost tratată cu indiferenţă de cadrele medicale. Potrivit femeii, medicii nu și-ar fi făcut datoria pentru a transporta în siguranță la un spital din Timişoara bebelușul care abia mai respira. Ba chiar mai mult, ajunsă la Secția Pediatrie, copila ar fi fost intubată cu o mască de oxigen pentru adulți și nu pentru bebeluși.
Din acest motiv, Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj a solicitat astăzi demararea unui control intern la SJU Târgu-Jiu, iar rezultatele acestuia să fie prezentate public în următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Gorj.

2 Comentarii. »

  1. […] Şeful judeţului cere anchetă la SJU Târgu-Jiu, după ce o mămică a lansat mai multe acuzaţii … […]

  2. Da când sau dat concursul pentru asistente la spitalizarea de o zi de ce nu a făcut anchetă că a fost informat de mai multe candidate că posturile au fost vândute unora care nu au habar de funcția ocupată

Lasa un comentariu