Asculta Radio Omega Live!

PNL vrea candidat la Drăguţeşti


Liberalii gorjeni nu au luat încă o decizie cu privire la candidatul pe care îl vor susţine la alegerile parţiale pentru Primăria Drăguţeşti. Preşedintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu, susţine că persoana pe care o vor susţine în această bătălie electorală nu va fi un membru al altui partid. Dacă la Primăria Târgu-Jiu, liberalii l-au desemnat deja candidat la alegerile parţiale din vară pe Marcel Romanescu, la Drăguţeşti, PNL Gorj nu a stabilit încă pe cine va arunca în lupta electorală. Dan Vâlceanu susţine că se va lua în calcul varianta susţinerii unuia dintre consilierii locali ai PNL de la Drăguţeşti, însă nu exclude şi desemnarea unui alt membru de partid.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


PSD şi ALDE au anunţat deja că vor susţine candidaţi proprii la alegerile parţiale pentru Primăria Drăguţeşti. Astfel, Gheorghe Butan va fi susţinut de PSD pentru postul de primar, în timp ce aldiştii vor merge cel mai probabil pe mâna lui Ion Popescu, actualul edil interimar de la Drăguţeşti.

1 comentariu. »

  1. […] PNL vrea candidat la Drăguţeşti […]

Lasa un comentariu