Asculta Radio Omega Live!

Călinoiu și Isar se bat pentru postul de șef de la SGA Gorj


Doina Isar, directorul interimar al Sistemului de Gospodărire a Apelor Gorj nu știe cât timp va mai ocupa funcția de conducere de la nivelul instituției.
Isar este inginer de profesie și lucrează în cadrul SGA Gorj de mai bine de 30 de ani. Aceasta ocupă de anul trecut, în interimat funcția de șef la Sistemul de Gospodărire a Apelor Gorj, după ce Teodor Popescu, fostul director, a ieşit la pensie. Potrivit unor surse, postul de director al SGA Gorj urmează să fie scos la concurs, iar Ion Călinoiu, fostul președinte al Consiliului Județean Gorj ar vâna funcția respectivă. Doina Isar nu a dorit, însă să comenteze situația respectivă și nici nu a precizat dacă se va înscrie la concursul pentru postul de director de la SGA Gorj.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

1 comentariu. »

  1. fata asta de spate vrea sa fie director pe undeva? probabil carciumaru vrea sa-lpuna,ca sa continue sa rada gorjul de pe harta economica a tarii! cand va scapa oare judetul asta de cei doi nenorociti, care ne-au adus pe ultimul loc la investitii, pe ultimul loc la fonduri europene, pe ultimul loc la orice! ii dau oveste proasta pentru el acestei fete trste a gorjului:in contractul colectiv de munca al apelor romane la nivel national, in capitolul 8,se specifica:p entru ocuparea unor functii de conducere este OBLIGATORIE(REPET:O BLIGATORIE!) indeplinirea urmatoarelor conditii: litera a: pentru functii tehnice – vechime in munca in specialitatea studiilor conform cerintelor postului si vechime minima in activitati de gospodarire a apelor asa cum sunt definite in Legea Apelor, dupa cum urmeaza:p unctul 3 : director. inginer sef SGA/SHI – 8 ani din care vechime de MINIM 5 ANI IN DOMENIUL GOSPODARIRII APELOR!(incheiat citatul)! asa ca ce te faci, fosilo, cu conditiile astea? sau tu si carciumaru nu aveti treaba cu respectarea legii? vino la noi si vei vedea ce urmeaza pentru amandoi! adica, legal vorbind! ca noi respectam legea!

Lasa un comentariu