Asculta Radio Omega Live!

Adrian Gorun scos de pe lista PD-L Gorj

Adrian Gorun

Adrian Gorun

Rectorul Universităţii “Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu, Adrian Gorun, a primit o lovitură chiar de la colegii săi de partid, democrat-liberalii de la Gorj. PD-L Gorj, deşi nu are candidaţi valoroşi pentru alegerile parlamentare, nu l-a acceptat pe controversatul rector Adrian Gorun să candideze pe Colegiul electoral VI, după cum se credea. Cel care s-a opus vehement candidaturii acestuia a fost Gheorghe Falcă, cel care se ocupă de reorganizarea filialei PD-L de la Gorj. Gorun a încercat cu disperare să se pună bine cu Falcă doar de l-o pune pe listele Partidului Democrat Liberal din Gorj la alegerile parlamentare din acest an, însă democrat-liberalii de la centru i-au răspuns negativ. PD-L Gorj era cunoscută la Bucureşti drept o oragnizaţie condusă de oameni certaţi cu legea, Ionel Manţog, fostul lider al partidului, şi de persoane cu un comportament neadecvat, Liviu Andrei, Maricica Moţa. Drept pentru care, Gheorghe Falcă nu a lăsat pe niciunul dintre aceştia să candideze la alegerile parlamentare organizate la 30 noiembrie.

“S-a făcut o analiză pentru fiecare posibil candidat şi, în urma acesteia, s-au stabilit în mare parte candidaţii. Lista încă nu este finalizată, însă pot să vă spun clar că domnul Gorun nu se va afla pe liste pentru nici un colegiu”, a declarat pentru cotidianul “Impact în Gorj”, primarul Aradului, Gheorghe Falcă. Pe Colegiul Electoral dorit de Adrian Gorun a fost nominalizat tânărul Marcel Romanescu, dar şansele sale sunt minime având în vedere că-l va avea ca adversar pe Victor Ponta. Surse din cadrul partidului spun însă că Romanescu este conştient de valoarea lui Ponta şi se gândeşte să candideze la Senat. Un alt democrat-liberal care nu se ştie dacă va candida la parlamentare, deşi ar vrea din toată inima, este fostul preşedinte al PD-L Gorj Ionel Manţog, care nu este dorit prea mult de şefii de la centru din cauza imaginii proaste pe care a atras-o asupra organizaţiei de la Gorj. Până acum, lista făcută de Gheorghe Falcă este formată din persoane care n-au ieşit în evidenţă nici prin fapte rele, ca Manţog, dar nici prin fapte bune. Mulţi dintre candidaţii PD-L-ului, propuşi pentru alegerile parlamentare, sunt anonimi pentru gorjeni, cum ar fi Marcel Hoară, fost director al Agenţiei Naţionale pentru Dezvoltarea Zonelor Miniere. “Domnul Manţog şi-a exprimat dorinţa de a candida pentru un colegiu. Deocamdată, nu se află pe listă, o listă care încă nu este finalizată. Dumnealui, faţă de Adrian Gorun, este membru al PD-L şi atunci trebuie întrebat şi partidul dacă este de acord sau nu cu o astfel de candidatură”, a mai precizat Falcă pentru ziarul local “Impact în Gorj”.
Într-un sondaj efectuat de PD-L, Adrian Gorun şi Ionel Manţog se “bucurau” de o notorietate destul de bună în municipiul Târgu-Jiu, însă una negativă. La credibilitate, cei doi se situau mai rău decât alţi candidaţi, care nu erau la fel de cunoscuţi.

1 comentariu. »

  1. profii de la ucb sunt niste spagari si fustangii

Lasa un comentariu