Asculta Radio Omega Live!

Cupa Gorjului la Raliu- Ranca 2008

Aproape 40 de concurenti la Raliul de la Ranca

Aproape 40 de concurenti la Raliul de la Ranca

Adrenalină, viteză, spectacol şi performanţă. Toate acestea le puteţi găsi la Cupa Gorjului la Raliu, organizată, în acest weekend, la Rânca.

Timp de trei zile, staţiunea Rânca devine capitala curselor de automobilism la viteză în coastă. Începând de vineri şi până duminică, pe serpentinele care duc la Rânca se vor întrece piloţi de renume ca Lucien Hora, Heinz Gollner, Constantin Ciufrilă şi Mircea Pădureanu. Aceştia  sunt doar câţiva din cei aproape 40 de concurenţi înscrişi  în cadrul Etapelor XI şi XII, din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă 2008, organizat de A.C.S. Autocorex Târgu Jiu, având ca partener media Radio Omega. Edi Berca, director organizatoric, a precizat că s-au luat toate măsurile pentru o bună desfăşurare a raliului. Forţe de ordine, pompierii şi Serviciul de Ambulanţă Gorj vor fi prezente la competiţie pentru a interveni în cazul în care va fi nevoie.
Astăzi este ultima zi de înscriere la Cupa Gorjului la Raliu Rânca 2008. Fost campion naţional, Constantin Ciufrilă, s-a înscris în cursă cu o maşină mai veche, Ford Escort Cosworth, şi speră, ca la finalul competiţiei, să se situeze pe podium.

Lasa un comentariu