Asculta Radio Omega Live!

Furt din bancomate la Rovinari

Tineri prinsi in Rovinari pentru furt din bancomate

Tineri prinsi in Rovinari pentru furt din bancomate

Doi tineri care au extras fraudulos peste 143.000 lei din bancomate situate pe raza oraşului Rovinari au fost prinşi de oamenii legii.
Doi tineri au fost reţinuţi de poliţiştii gorjeni după ce au sustras în mod fraudulos din mai multe bancomate de pe raza oraşului Rovinari diferite sume de bani. Tinerii foloseau carduri contrafăcute, iar oamenii legii spun că nu cunosc deocamdată zona din care provin aceştia, dar că este posibil ca în acest caz să fie implicate chiar mai multe persoane.

Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj susţine că poliţiştii au ajuns la această concluzie, întucât persoana care a anunţat prin 112 infracţiunea a sesizat mai multe persoane care sustrăgeau în mod repetat sumele de bani. Oamenii legii au reuşit să prindă doar doi dintre ei, chiar în momentul în care tinerii încercau să părăsească localitatea cu un autoturism de teren.  Caracteristicile autoturismului au fost însă transmise imediat poliţiştilor din localităţile învecinate, care au instituit filtre. La scurt timp, autovehiculul a fost oprit în trafic, pe DE 79, de către şeful Postului de Poliţie Bîlteni, acolo ajungând şi echipa operativă constituită la nivelul IPJ Gorj.
În autovehicul, poliţiştii i-au identificat pe cei doi tineri de 30 şi respectiv 41 ani. Asupra acestora a fost descoperit un rucsac, în care se afla suma de 143.850 lei, dar şi 201 carduri contrafăcute. De asemenea, în autovehicul a fost descoperit un pistol cu bile din cauciuc. Potrivit lui Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj  cazul a fost preluat de către poliţiştii Serviciului de Combatere al Crimei Organizate Gorj, care, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT Gorj, continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Lasa un comentariu