Asculta Radio Omega Live!

INNA SAU DUHUL DIN STICLA

De la aparitia ei in peisajul muzical romanesc, produsa in urma cu un an, Inna a urcat incet si sigur in topuri.
De atunci nu inceteaza sa ii uimeasca pe toti, piesele ei, care au invadat radiourile si cluburile de peste granitele tarii, au peste17.000.000 de vizualizari pe youtube.
UPFR – ORDA a declarat-o ca fiind ‘cel mai bun produs muzical de export al Romaniei’, in urma cu aproximativ 2 luni, un fapt dovedit si de premiile pe care le-a castigat la Romanian Music Award 2009. INNA a fost revelatia serii care, cu cele patru premii castigate, pentru CEL MAI BUN DANCE, CEL MAI BUN DEBUT, BORDER BREAKER AWARD si CEL MAI BUN SHOW a cucerit definitiv audienta aflata in Piata Mihai Viteazul din Craiova. ‘Hot’, single-ul care a propulsat-o in topurile nationale si internationale, s-a auzit si s-a vazut in direct, pe scena inconjurata de multimea venita in piata.
Desi programul INNEI pe perioada verii este extrem de incarcat, agenda ei fiind ocupata de concertele pe care le sustine in Polonia, Rusia, Turcia, Cipru, Spania, a reusit sa-si strecoare in aceeasi agenda si concerte pe litoralul romanesc, pentru ca fanii din tara sunt la fel de importanti pentru ea.
‘HOT’a fost licentiata in numeroase tari europene, printre care si Anglia, in SUA, dar si in cateva tari din America Latina. Numai ca ‘virusul’ INNA se extinde, Franta si Olanda, tara Dj-ilor, fiind bifate pe lista. ‘Love’, cealalta piesa aflata in promovare in eterul romanesc, se anunta a atinge aceleasi cote de audienta.
Intre concertele in strainatate si cele din tara, pe timpul verii INNA reuseste sa gaseasca timp si pentru lucrul in studio alaturi de Play&Win, cu care definitiveaza albumul ei de debut, a carui lansare o preconizeaza pentru aceasta toamna, pentru care se va pregati un eveniment inedit.
Tot pentru aceasta perioada si-a propus sa ofere fanilor sai un nou single.
Asa ca, din partea INNEI, toamna va avea un paner plin cu surprize.

1 comentariu. »

  1. Si mie imi place INNA, canta bine, chiar foarte bine, are un succes extraordinar :D

Lasa un comentariu